Za Martu :)

October 12, 2019

Hej hej,

evo o cemu se radi i za sta trebamo maskotu/logo.

Projekt 1: Sloppy Salmon
Minigame koji je zapoceo kao blesava ideja na jednom random druzenju. Poznanik koji je sjedio par stolova dalje je cuo kako se zafrkavamo, i u nadi da ce to sve skupa zazivjeti, komponirao je sound-track za igru kako bi nas natjerao da ju dovrsimo :D Soundtrack je toliko dobar da nam nije nista preostalo nego sloziti igru.

/content/images/2019/10/sloppy.jpg

Mehanika je slicna kao u flappy bird-u, samo si riba a ne ptica, i prepreke su dosta zabavnije. Takodjer, pliva se u lijevo (rezultat ogromne diskusije o tome zasto se u svim 2D igrama trci u desno). Ima jos hrpa sitnica koje cine igru dodatno glupom, ali ju bas takvu zelimo. Brain off - game on :D

Ovo ce biti gotovo kroz mjesec dana, iako neki striktni deadline ne ganjamo (cak suprotno, koliko god vremena ti je potrebno, u redu je).

Projekt 2: King of the Spots
Ideja je vratiti skatere/rolere/BMXere na ulicu i malo oziviti scenu. Aplikacija ce omoguciti dodavanje "spotova" koji se voze (poput Mimare/Dzamije u Zagrebu, Djardina u Splitu etc.) na mapu, te potom dodavanje slika/video clipova na te spotove. Svi koji imaju aplikaciju mogu pregledavati slike/videe po spotovima, te ih ocijeniti od 0 do 100. Vozaci sa najvecim prosjekom bodova su "King of the Spot" :)

Trenutno u izradi, no ne planiramo pustiti u javnost prije Ljeta 2020. tako da sto se toga tice, samo polako.

Ostali info

Plan je i igru i aplikaciju objaviti pod brandom "SpejsKaubojs" (duga prica, pocelo jos nekad 2009...) tako da nam tvoj astronaut savrseno odgovara.

E sad, ne znamo sta tebe zanima, novac, "vjecna slava", udio u igir/app-u, domace cherry rajcice ili prilika da mojoj kornjaci das ime (imam ju vec 2 godine, nema imena :( )?

Za bilo kakva pitanja, nedelju sam jos u Trogiru, pa mozemo na rucak/sladoled/whatever ili slobodno pisi na Instagram :)

Cheers!